Om os

Bag Vin med Bobler er en familie som elsker champagne. Kærligheden til Sydeuropa har eksisteret i mange år, men i de seneste år er der specielt ét sted, vi er faldet for og ikke kan slippe, Champagne. Stedet med den dejlige forførende drik har ramt os i vores hjerter, og med vores import af god fransk håndlavet champagne, håber vi på at kunne videregive nogle af de skønne oplevelser med champagne, som vi selv har.

Vi udvælger champagnen på små vingårde, og fælles for dem alle huse er, at de er med i sammenslutningen af selvstændige vinbønder (Vignerons Indépendants). Det betyder at vinbonden skal udvikle og producere sine champagner i egne faciliteter. Han/hun skal dyrke sine druer på egne marker, stå for høsten, sørge for presningen, udføre vinifikationen, beslutte sammenstikningen, selv flaske sin vin, og til sidst udføre dégorgering. 

Fælles for de små huse er at de tager sig tiden til at lave champagne, så druerne får ro til at modnes i alle processer. Vi oplever en ydmyghed og en stolthed hos vinbønderne – de har det ene ben solidt plantet i traditionerne, og med det andet ben skaber de fornyelse, og udtænker nye måder at udvikle champagne på, både hvad angår produktion og smag.

Hos Vin med Bobler nyder vi samarbejdet med de små hyggelige familiedrevede champagnehuse hvor kvaliteten og glæden ved marker og druer er i højsæde.

Vi håber I kan lide vores sortiment og vil dele kærligheden til champagne med os.