Sanchez -Le Guedard

Sanchez – Le Guedard er en lille champagneproducent med 5 hektar vinmarker. Gården ligger i byen Cumières, ca. 4 km fra Epernay. Produktionen drives af den energiske og karismatiske Sebastien Sanchez, der er 3. generations champagnebonde.

Huset er et Vignerons Indépendants. Det betyder, at de udvikler og fremstiller champagne af druerne fra deres egne marker i deres egne produktionsfaciliteter, hvilket giver dem producentbetegnelsen Récoltant Manipulant (RM).  Vinmarkerne ligger fordelt i Valée de la Marne og Côte des Blancs, med Epernay midt imellem.

Allerede fra starten af produktionen er Sebastien meget opmærksom på at få mest muligt ud af sine druer. Han høster en uge senere end alle andre for at give sine druer ekstra kraft og sødme til champagnen. Vinen ligger længere tid i på tank / fad under første gæringen, end man gør hos mange andre champagneproducenter, for at fremme en mere moden og afrundet smag. 

Sanchez- Le Guedard er medlem af Club de Tresors. Det er en sammenslutning af 28 vinbønder, som hjælper hinanden med at udvikle deres champagner og udfordrer hinadens evner til spændende smage. 

Alt i alt er Sebastian Sanchez en mand med champagnehjertet det rette sted. Han udvikler hele tiden sin stil, og passer godt på den jord og de marker, som er så vigtig for hans særegne champagne.